Welkom op Uitvaart-Den-Bosch.nl

Klopper & Kramer

uitvaartzorg

Klopper & Kramer is een echt familiebedrijf dat gestart is in Nijmegen plm 1910 door de heren Klopper en Kramer. Klopper & Kramer bestaat in 's-Hertogenbosch sinds 1949. In dat jaar zat 's-Hertogenbosch ernstig verlegen om een uitvaartverzorging. De heer Jan Kramer, vader van de huidige eigenaar, werd door de toenmalige bisschop van het Bisdom Den Bosch benaderd. Hij accepteerde de uitnodiging. Al gauw werd Klopper & Kramer een begrip in de regio Den Bosch. Hij is actief gebleven bij Klopper & Kramer tot zijn overlijden op 25 april 1991. Zijn zoon Roland Kramer is sindsdien de eigenaar van de uitvaartonderneming. Onder zijn leiding blijft Klopper & Kramer zich vernieuwen. Klopper & Kramer kent een Rooms Katholieke oorsprong. ‘Maar we werken veel breder dan dat. Iedereen is welkom bij ons. Daarom hebben we onze naam ingekort tot Klopper & Kramer, uitvaartzorg.

Wat is er mogelijk
Er zijn talloze mogelijkheden om van uw uitvaart een persoonlijke uitvaart te maken. Daarover kunt u vrijblijvend met ons praten. Tijdens dat gesprek kunnen we uw laatste wensen vastleggen in een wilsbeschikking. Dit is een document dat u helpt om uw laatste wensen vast te leggen.

Want u kunt een voorkeur hebben voor een begrafenis of juist voor een crematie. Als u een voorkeur heeft, is het goed om dat bij leven en welzijn te delen met naasten. Een begrafenis is van oudsher populair. Cremeren kent een veel jongere geschiedenis in Nederland. Pas in 1955 werd cremeren bij wet geregeld. En de christelijke kerken staan een crematie pas sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw toe. Beide keuzes hebben ook consequenties. Wat moet er bijvoorbeeld met uw as gebeuren? Of op welke begraafplaats wilt u uw laatste rustplaats krijgen en hoe werkt dat dan? Wilt u ook een gedenksteen of heeft u iets anders in gedachten? En de muziek? Hoe denkt u over bloemen? Of heeft u hele andere wensen? Kom gewoon eens praten, hoor wat de mogelijkheden zijn en laat u voorrekenen wat uw ideale uitvaart kost.

Rouwvervoer op maat
Een detail waar wij veel aandacht aan besteden, is de laatste rit van de overledene. Nabestaanden vragen immers om rouwvervoer dat past bij de totale uitvaart. Veel familieleden vinden het prettig dat het rouwvervoer herkenbaar en stijlvol is. Daarom hebben we een eigen wagenpark. We maken gebruik van merken zoals Cadillac, Daimler en Chrysler. Bovendien hebben we een klassieker, een Daimler Hearse rouwwagen uit 1961, in ons bezit. Echt een wagen waarin kwaliteit, stijl en nostalgie samenkomen. Wilt u ander vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Vertel ons over uw wensen en we laten u de mogelijkheden zien.


Contact

Bezoekadres  :  Salvador Allendelaan 5
5231BZ  Den Bosch
Postadres  :  Salvador Allendelaan 5
5231BZ  Den Bosch
E-mail  :  info@klopperenkramer.nl
Web  :  www.klopperenkramer.nl
Telefoon  :  073-6420281
Fax  :  073-6424980

Video Klopper & Kramer